Tarjoamme uuden ajan osaajia yritysten käyttöön

Omnicom Media Group Finland palkkaa ja kouluttaa markkinoinnin automaatio- ja analytiikkaosaajia asiakkailleen poikkeuksellisen laajassa ohjelmassa. Vuoden 2018 aikana asiantuntijamme sekä järjestelmätoimittajamme kouluttavat yli 50 henkeä, jotka integroidaan osaksi asiakkaiden organisaatioita. Tuomme näin lisää älykästä markkinointiosaamista Suomen työmarkkinoille - tästä hyötyy koko markkinointiala.

Yritystarvitsetko älykkäämpää markkinointia?

Hyödyt:

DATA & TEKNOLOGIAOSAAMISTA – Markkinointi on hyvin data- ja teknologiaintensiivistä. Koulutusohjelmamme avulla voit lisätä tätä osaamista organisaatiossasi nopeasti.

KILPAILUETU – Koulutusohjelmamme avulla saat käyttöösi strategisesti tärkeitä sekä vaikeasti löydettävissä olevia osaajia työmarkkinoilla.

RÄÄTÄLÖITYJÄ OSAAJIA – Varmistamme, että asiantuntijat hallitsevat juuri sinulla käytössä olevan teknologian. Sillä ei ole väliä, onko se Adobe, Oracle tai Salesforce.

ME KOULUTAMME -  Meidän huippuasiantuntijamme pitävät huolen siitä, että sinun ei tarvitse huolehtia koulutuksesta.

MINIMOI VIRHEREKRYTOINNIT – Valitsemme puolestasi käyttöösi alan sopivimmat spesialistit ja huolehdimme rekrytoinnin käytännön toimenpiteistä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä:
Omnicom Media Group Finland, Toimitusjohtaja, Teemu Neiglick
ToinenPHD, Managing Director, Jussi Piri

Haluatko älykkään markkinoinnin spesialistiksi?

Palatko halusta päästä älykkään markkinoinnin huipulle? Jos olet opintojesi loppuvaiheessa ja koet olevasi etsimämme tulevaisuuden markkinoija, jatkathan lukemista.

Mitä tarjoamme sinulle:

NÄKÖALAPAIKKA – Miltä kuulostaa työskentely Suomen suurimpien brändien markkinointitiimeissä?

HUIPPUKOULUTUS – Entä koulutus maailman johtavassa markkinointipalveluita tarjoavassa talossa, jossa sinua opettaa alan huippuosaajat?

JATKUVA KEHITYS – Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja mentorointia kaikille työntekijöillemme.

HALUTTUJA TYÖTAITOJA - Sinusta koulutetaan teknisillä työtaidoilla varustettu uuden ajan markkinoinnin ammattilainen.

Hae meille töihin spesialistiksi:

MARKETING AUTOMATION OPERATOR - Kasvat kanssamme automaatiojärjestelmien päivittäisten toimenpiteiden operoijaksi. Tehtävänäsi on opetella käyttämään markkinoiden johtavimpia markkinoinnin automaatiojärjestelmiä.

 
DMP OPERATOR - Kasvat kanssamme automaatiojärjestelmien päivittäisten toimenpiteiden asiantuntijaksi. Vastaat DMP-teknologian käytöstä, hyödyntämisestä erilaisissa markkinoinnin toimenpiteissä ja kasvatat teknologian avulla tiedolla johdetun markkinoinnin kyvykkyyttä asiakkaissa.

 
SOCIAL MEDIA OPERATOR - Henkilö koulutetaan sosiaalisen median siällön tuottajaksi ja jakeluekspertiksi. Hän oppii, mitä on tuloksellinen sisältö ja kohdistaa oikeille kohderyhmille. Hän toimii tiiviinä osana muuta markkinointitiimiä.
 
WEB / DIGITAL ANALYST - Web-analytiikan ja tägien hallinnan osaaja analysoi ja optimoi digitaalisten kanavien tehokkuutta ja sivustojen sekä sisältöjen toimivuutta.

Mistä ohjelmassa on kyse?

Omnicom Media Group Finland palkkaa ja kouluttaa markkinoinnin automaatio- ja teknologiaosaajia asiakkailleen poikkeuksellisen laajassa ohjelmassa. Vuoden 2018 aikana yli 50 henkeä koulutetaan ja integroidaan osaksi asiakkaiden organisaatioita. Ensimmäinen koulutettavien ryhmä aloittaa jo marraskuussa 2017. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kunnianhimoisille tulevaisuuden kyvyille työskennellä näköalapaikalla uusimpien digitaalisten markkinointityökalujen spesialistina.

Miten voin hakea mukaan ohjelmaan?

Anna innostuksesi ja kiinnostuksesi näkyä lähettämällä hakemus, jossa kerrot miksi juuri sinä haluat mukaan. Hakemusportaalista löydät lisätietoja eri rooleista ja mitä päivittäinen työsi pitää sisällään. Huomaathan, että työskentely tapahtuu pääkaupunkiseudulla.

Minkälaisia työntekijöitä haemme?

Voit hyvinkin olla urasi alkuvaiheessa. Me koulutamme sinusta arvostetun asiantuntijan, joka toimii tärkeänä osana asiakasyrityksemme markkinointitiimiä. On kuitenkin tärkeää, että kykenet itsenäiseen ajatteluun ja haluat oppia uutta päivittäin. Ajattelet analyyttisesti sekä asiakaslähtöisesti. Arvostamme teknisen tai kaupallisen alan opintoja tai aikaisempaa markkinointijärjestelmien käyttökokemusta.

Millaiset ovat käytännön järjestelyt?

Työskentelet Omnicom Media Groupin mediatoimistoissa, ja käytännön koulutuksestasi vastaa yrityksemme erikoisasiantuntijat. Koulutusjakson aikana maksamme sinulle trainee-tason palkkaa. Tämän jälkeen siirryt asiantuntijatehtäviin asiakasyrityksemme markkinointitiimiin ja palkkatasosi kehittyy osaamisesi mukaan. Osallistut säännöllisesti järjestämiimme koulutuksiin ja olet säännöllisesti tiloissamme oppimassa uutta, henkilökohtaista mentorointia unohtamatta. Pidämme huolen siitä, että osaamisesi kehittyy myös tulevaisuudessa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Milloin ohjelma alkaa?

Ensimmäiset osaajat aloittavat koulutusjaksonsa marraskuussa 2017. Haemme kuitenkin jatkuvasti uusia potentiaalisia osaajia, joten voit hakea mukaan myös ensi vuoden aikana. Koulutusohjelma on jatkuva, ja noin 12 kuukauden jälkeen olet oman alasi spesialisti.


Koulutamme mm. seuraavien markkinointiteknologioiden käyttäjiksi:

Yhteistyössä mukana:

Omnicom Media Group on yksi maailman suurimmista mediatoimistoketjuista ja Suomen markkinajohtaja. Suomessa Omnicom Media Group toimii kahdella toimistobrandillä, jotka ovat ToinenPHD ja OMD Finland. Lisäksi Omnicomiin kuuluu erikoisosaajayksiköt Annalect ja AinoaResolution. Omnicom työllistää Suomessa yli 200 markkinoinnin osaajaa ja liikevaihto oli vuonna 2016 n. 140 meur.